Monopoli Solat.
Bermain Sambil Belajar

APA KELEBIHAN MONOPOLI SOLAT INI KEPADA ANAK ANDA?



  • SERONOK UTK SOLAT – Anak anda akan lebih seronok utk belajar solat dengan adanya kawan kawan dengan permainan ini.

  • MENDIDIK UTK SOLAT DI AWAL WAKTU – INSYALLAH, dengann pembelajaran MONOPOLI SOLAT ini, anak anda akan terdidik utk solat di awal waktu. Seterusnya, mendidik utk menjadi ANAK YANG SOLEH.

  • BELAJAR BERDISIPLIN – Dengan mengikut setiap pergerakan yg diajar di dalam MONOPOLI SOLAT ini, INSYALLAH anak-anak anda akan lebih BERDISIPLIN dalam melakukan IBADAT.

  • MEMBENTUK JIWA ANAK-ANAK – ALHAMDULILLAH, Memang impian kami utk melihat anak-anak pada generasi akan datang lebih terdidik jiwanya dengan ISLAM yang KUAT. Tanpa terikat dengan masalah GEJALA SOSIAL yang berat.


Jom, sama-sama kita dapatkan permainan MONOPOLI SOLAT ini. 1 Rumah 1 Monopoli Solat. Di samping memberi anak bermain, kita sekaligus mendapat pahala kerana permainan IBADAT ini mengajak anak kepada menghafal bacaan dan perlakuan dalam solat.
.
MEREKA TELAH MEMILIKINYA. ANDA BAGAIMANA? NAK...NAK...SAYA NAK BELI SATU UNTUK ANAK SAYA!!!
.
Berminat nak jadi dropship, ejen atau stokis boleh klik jer link
www.wasap.my/60136313037/MS.
www.wasap.my/60136313037/MS.
www.wasap.my/60136313037/MS.
.
Anak anda TAHU SOLAT.
Anda pun akan GEMBIRA.
.
👋APA TUNGGU LAGI. GRAB IT FAST.👋
.
#monopolisolat #1Rumah1MonopoliSolat
BG Design BG Design Author

SANGGUP SPEND PELABURAN AKHIRAT UNTUK ANAK-ANAK?


.

Biasanya parents sanggup spend RATUSAN untuk toys, pakaian, gadget anak-anak malah ada yang sampai mencecah RIBUAN ringgit. Kalau anda hanya perlu spend bawah RM150 jer untuk pelaburan akhirat anak-anak, nak tak?
.
Dapat ajar anak-anak solat dengan betul tanpa tekanan, plus dapat eratkan ukhuwah. Paling best, pahala dapat, ilmu pun dapat, nak tak? Ramai yang dah cuba dan berpuas hati. Bak kata pepatah, 'Melentur buluh biarlah dari rebungnya'. Begitu juga anak-anak anda. Didiklah mereka sedari awal lagi. Biar besar nanti menjadi seorang anak yang berguna dan mampu berjasa kepada ibubapanya kelak.
.
Sekiranya diberi pilihan...
.
Nak tak kalau kami tunjukkan cara dan kaedah yang TERBAIK untuk ajarkan anak anda bersolat dengan BACAAN BACAAN DALAM SOLATNYA SEMPURNA dan dalam masa yang sama mampu memberikan KESERONOKAN yang BERGANDA kepada mereka.
.
Sesuai sangat untuk anak anak berusia 4 tahun ke atas terutama yang telah dididik asas solat sejak kecil. YA SAYA NAKK!!!
.
Berminat nak jadi dropship, ejen atau stokis boleh klik jer link
www.wasap.my/60136313037/MS.
www.wasap.my/60136313037/MS.
www.wasap.my/60136313037/MS.
.
BG Design BG Design Author

APA HEBATNYA MONOPOLI SOLAT NI




.
[1+]. PERTAMA DI MALAYSIA

.

Satu-satunya PERMAINAN MONOPOLI yang mengajar anak anda SOLAT dengan lebih CEPAT dan MUDAH. Hanya perlu mengikut pergerakan yang dipaparkan.
.
[2+]. DILENGKAPI KAD GANJARAN


.
Hanya perlu kira ganjaran yang diberi. Ia hanya pemangkin semangat bermain
.
Jadi, anak anda akan LEBIH seronok utk belajar solat dengan adanya kawan. Alhamdulillah.
.
[3+]. ‘PAPAN BERGAMBAR’


.
Untuk memudahkan anak-anak ini mengikut pergerakan solat, kami turut menyertakan paparan pergerakan solat bergambar berwarna. Ianya dapat memberikan gambaran bagaimana pergerakan SOLAT itu ditunjukkan.
.
[4+]. PILIHAN KAD BONUS DAN SOALAN DALAM PERMAINAN MONOPOLI SOLAT


.
Apa yang bestnya..Didalam MONOPOLI SOLAT ni, kami telah menyertakan bersama kad bonus dan soalan. Insyallah kawan soma bole bantu sebut dan buat pergerakan solat.
.
[5+]. LATIH TUBI
.

Untuk memudahkan anak-anak anda menghafal bacaan, perlu latih tubi.
Jadi, anak anda lebih senang dan cepat menghafal bacaan ketika solat. mereka boleh betulkan bacaan rakan.
.
[6+]. PANDUAN SOLAT


.
Utk permulaan belajar solat, tentu agak susah bagi anak2 utk NAK INGAT bacaan solat kan? Dengan MONOPOLI SOLAT, kami sertakan jawapan dan panduan soat. Ianya juga sangat membantu kita sebagai ORANG DEWASA bukan? Hehe..
.
[7+]. MUDAH DIBAWA


.
Hanya perlu meletakkan MONOPOLI SOLAT dan terus main.
.
Di mana sahaja anak anda berada, pembelajaran SOLAT sentiasa dapat dilaksanakan. Jom ikuti testimoni mereka yang dah menggunakannya.
.
Testimoni 1:

Pn. Nurulhuda dari Batu Caves:
"Allhamdulillah....anak2 suka....semalam kawan anak ada dtg main....so yg anak ajak kawannye bermain....siap kawannye tanya kat mana acik beli......nk suruh mak nye belikan....pastu td ni ade lagi kawan saya ank dia dpt tahu....so kwn saya tya kat mana beli mainan monopoli solat ni....so saya dh suggest kan kat fb monopoli solat
.
Testimoni 2:

Pn. Syifa dari Kuching, Sarawak: 
"Sebelum ni mmg biasa main Monopoly, Saidina, etc. Bila dgr kewujudan Monopoli Solat ni terus berminat nak try. Feedback kami sebagai parents:

* anak mmg suka sgt main..berulang kali nak main. Cukup sesuai time cuti sekolah ni. Gadget pun blh la dikurangkan.

* cara yg sgt menarik tau utk belajar solat dan memperbaiki cara solat. Bukan hanya bacaan dlm solat tp juga demo cara rukun2 solat  seperti cara duduk antara 2 sujud, rukuk, doa masa bacaan qunut, etc

* bermanfaat utk refresh balik info2 psl solat. Cthnya bacaan sujud sahwi

* pendekatan yg sgt bijak kalau ank mls ulangkaji bab ni.😉"
.                                        
Jom, sama-sama kita dapatkan permainan MONOPOLI SOLAT ini. 1 Rumah 1 Monopoli Solat. Di samping memberi anak bermain, kita sekaligus mendapat pahala kerana permainan IBADAT ini mengajak anak kepada menghafal bacaan dan perlakuan dalam solat.  
.
MEREKA TELAH MEMILIKINYA. ANDA BAGAIMANA? NAK...NAK...SAYA NAK BELI SATU UNTUK ANAK SAYA!!!
.
Untuk mendapat HARGA TERBAIK, sila hubungi wakil sah kami;
.
KEDAH
www.wasap.my/60194738289/MS Alor Setar
.
PULAU PINANG
 http://wasap.my/60125348346/MS Bukit Mertajam
.
SABAH
www.wasap.my/60198726831/MS Kota Kinabalu
www.wasap.my/60128151348/MS Ranau
.
Berminat nak jadi dropship, ejen atau stokis boleh klik jer link
www.wasap.my/60136313037/MS.
www.wasap.my/60136313037/MS.
www.wasap.my/60136313037/MS.
.
Anak anda TAHU SOLAT.
Anda pun akan GEMBIRA.
.
👋APA TUNGGU LAGI.  GRAB IT FAST.👋
.
#monopolisolat #1Rumah1MonopoliSolat #terimakasihJulai #crewviral
BG Design BG Design Author

TESTIMONI 22


BG Design BG Design Author

TESTIMONI 21


BG Design BG Design Author

TESTIMONI 21


BG Design BG Design Author

TESTIMONI 20


BG Design BG Design Author

Like FB Page

Search This Blog

APA KELEBIHAN MONOPOLI SOLAT INI KEPADA ANAK ANDA?

SERONOK UTK SOLAT – Anak anda akan lebih seronok utk belajar solat dengan adanya kawan kawan dengan permainan ini. MENDIDIK UTK SOL...

Harga